You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Bentley Mulsanne Speed

18 септември 2014

Bentley Mulsanne Speed







Speed модификациите на Бентли са най-мощните и бързи автомобили на марката. Ето че настана време и най-луксозната лимузина, носеща логото с летящото Б да приеме скоростта. Почти 2.7-тонният седан едва ли ще счупи рекорда за обиколка на Нордшлайфе, но би трябвало да задоволи желанието за тръпка на джентълмена на задната седалка.

В основата на Мулзан Спийд е модернизираният двигател. Той все още е 6.75л. с два турбокомпресора, но с преработени горивна камера, инжектори, свещи и повишено ниво на компресия. Мощността вече е 537к.с./ 1100Нм, които са достатъчни за ускорение до 100км/ч за 4,9 секунди.

С повишаване мощността на автомобила е променена и настройката на 8-степенната скоростна кутия. Колкото и голяма да е силата на двигателя, тя трябва да се предава плавно към колелата. Естествено има спортен режим на въздушното окачване, който го прави по-твърдо.
Всеки Мулзан Спийд е оборудван с Мълинър пакет, за който можете да научите: тук.
Подобренията в двигателя на Спийд намират своя път и към стандартната модификация на лимузината. Като своебразен фейслифт на Мулзан той получава 512к.с./1020Нм от своя двигател за моделната 2015-а година. 
Повече за Бентли Мулзан: тук.