You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Bentley Mulsanne Mulliner Driving Specification

23 февруари 2012

Bentley Mulsanne Mulliner Driving Specification


Бентли Мулзан е последният автомобил, който бих очаквал да получи спортна модификация. Но това е факт. Mulsanne Mulliner Driving Specification е с една идея по-спортен от стандартната модификация.

Промените по 5,6-метровото возило се изразяват в нови 21-цолови джанти с титаниеви болтове, освежен интериор и нови настройки на електрониката.
Промените по интериора се изразяват в карирана шарка на кожената тапицерия, перфорирани алуминиеви педали и две технологични новости. Става въпрос за отварящ се панорамен покрив и шикозен охладител за напитки. Последните две ще могат да се поръчат и като допълнителна екстра за стандартната модификация.
По външният вид отличаваме крилата емблемка "B", която ни показва, че колата е с възможности.
Най-спортната доработка е добавянето на режим Спорт в електрониката на колата, който влия на въздушното окачване и волана.
Всичко за Бентли Мулзан можете да научите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар