You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: TECHART GrandGT

25 октомври 2010

TECHART GrandGT


TECHART GrandGT е автомобил базиран на Porsche Panamera Turbo и се отличава от него със силно промененият си външен вид.
Екстериора на колата се състои от изцяло нов пакет от брони, прагове, спойлери и калници. Предницата на GrandGT е с 42мм по-широка от стандартната, а задницата с 84мм, благодарение на уголемените калници. Освен прафасонирани, броните на колата са получили сплитер (предната) и нов дифузъор (за задната).
Двигателя също може да бъде украсен с карбонов капак. Освен това TECHART предлагат нов софтуер за управлението му, с помощта на който мощността се покачва с 80кс/130Нм. Системата е независима и не променя стандартната електроника.
Интериора на автомобила може да бъде доработен с промяна на тапицерията, добабавяне на дървени орнаменти, мултимедия или с поставянето на подлакътници. Всичко зависи от желанията на клиента.
Допълнителна информация: тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар