You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Mercedes-Maybach Pullman

21 февруари 2015

Mercedes-Maybach Pullman




Ако С класата е символ на успех за обикновения предприемач, а С класа Майбах за много успешен предприемач, то С класа Пулман остава за онези, които имат власт. Мерцедес-Майбах Пулман е върховният автомобилен символ на властта, с който всеки президент, диктатор или ръководител на държава може да се покаже на улицата.


Лимузината е с дълга 6.5 метра, има колесна база от 4.4 метра, а височината е 1.6 метра. Това я прави с метър по-дълга от Мерцедес-Майбах и с 10см по-висока.

Допълнителните размери са насочени към осигуряване на повече пространство за пътниците. Освен стандартните луксозни седалки, в задната част на автомобила има поставени и сгъваеми такива, насочени в посока обратна на движението. Естествено те могат да бъдат премахнати, за осигуряване на повече пространство за краката на пътниците, наслаждаващи се на удобните кресла.

Двигателят е 6-литров V12 с 530к.с. и 830Нм мощност. Скоростната кутия е 7-степенна автоматична. Засега няма данни за теглото на автомобила, но то едва ли ще е под 2 тона.

Както подобава за лимузина, шофьорът е отделен от пътниците посредством стъклена преграда, която за затъмнява с натискането на бутон. Зад нея е монтиран 18.5-инчов екран.

Цената на Мерцедес-Майбах Пулман е 500 000€. Ако поданиците Ви не Ви тачат много, можете да си поръчате и брониран вариант.

Дано догодина да видим и laundaulet вариант на колата.