You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Mercedes-Maybach S-class

23 ноември 2014

Mercedes-Maybach S-class




След преустановяване производството на модели под марката Майбах, името се завръща. Този път под формата на Мерцедес-Майбах. Името ще бъде ползвано за луксозни варианти на моделите на Мерцедес. За в бъдеще не е изключено да видим Мерцедес-Майбах ГЛС (информация за това какво е ГЛС тук)


Та какво представлява Мерцедес-Майбах С класа? Накратко - С класа с 200мм по-голямо междуосие и по-добре тапицирана каросерия. Може да звучи простичко, но няма съмнение, че е впечатляващо.

В удълженият автомобил се влиза през скъсени врати. Задните врати на колата са с 66мм по-къси от тези на стандартната С класа. По този начин задните седящи места са изцяло зад вратата, с което се постига по-силно усещане за уединение. Друга причина е шумът. Колкото по-голяма е вратата, толкова повече пролуки през които да се провре нежелан звук. Всъщност от мерцедес твърдят, че Марцедес-Майбах С е автомобилът с най-тиха кабина в света.

Майбах С стандартно излиза от завода с всички екстри предлагани за С класа. Допълнително кабината е се отличава с хромирани решетки на аудио говорителите, ръчно съшита тапицерия на вратите и т.н. Допълнителните екстри, които можете да поръчате са посребрени чаши за шампанско и панорамен покрив с електрическо затъмняване.

Мерцедес-Майбах С ще се предлага с два двигателя. 4.6-литров V8 с 455к.с. и 6-литров V12 с 530к.с. Първият работи с 9-степенна скоростна кутия, а вторият със 7-степенна такава. Ще има и задвижване на четирите колела.


Няма коментари: