You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Smart fortwo/forfour

17 юли 2014

Smart fortwo/forfour




Второто поколение на емблематичната градска кола бе представена снощи. Доказано успешната концепция за малък градски автомобил е получила осъвременяване, с което да продължи своя път.






С размери от 2.69/1.66/1.55д/ш/в новият Смарт е порастнал само на ширина. Десетте сантиметра в повече се усещат най-вече в интериора, където обемът пространство е достатъчно голям за комфортното пътуване на двама възрастни.


Смарт fortwo/forfour ще се задвижват от три двигателя и две скоростни кутии. 1-литровият, атмносферен двигател е с мощност от 70к.с., а 0.9л. му събрат разполага с турбокомпресор и 90к.с. По-късно към тях ще се присъедини и двигател с 60к.с.

Скоростните кутии са 5-степенна механична и 6-степенна с два съединителя.


Модернизираните Смарт могат да се похвалят и с нови системи за сигурност. Стандартно моделите разполагат със система за противодействие при силен страничен вятър, а като опции можете да поръчате и системи, които предупреждават за напускане на пътната лента и близост с движещия се отпред автомобил.