You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Bentley Continental Flying Star

11 март 2010

Bentley Continental Flying Star

Летящата звезда всъщност е Бентли, което не се произвежда в Англия. Колата е проектирана и създадена от Carrozzeria Touring Superleggera. Това е компания, част от чиято дейност е дизайн и изработка на поръчкови автомобили с уникален външен вид.
Такъв е случая и с въпросният Flying Star. Колата е базирана на Bentley GTC (тоест кабрио версията на Continental GT). След сериозни преработки от предното стъкло назад, включващи разширяване на задните калници, нови обшивки на вратите, както и покрив, колата се превръща в т.нар. shooting brake. Това е форма, която обединява агресивният вид на спортен автомобил с по-голямо вътрешно пространство и възможност за превоз на повечко стикове за голф.
Причината за построяване на Flying Star около шаси на кабриолет е простичка. Автомобилите с открит покрив имат фабрично заздравено шаси, от което се възползват инжинерите от Carrozzeria Touring Superleggera.
Bentley Continental Flying Star ще бъде произведен в лимитирана серия от 20 бройки, като автомобила може да бъде базиран на стандартно GTC или Speed такова. Базовата цена е 590000€.

Комюнике : тук






Няма коментари:

Публикуване на коментар