You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Aston Martin Cygnet

03 март 2010

Aston Martin Cygnet


Aston Martin Cygnet всъщност е Toyota IQ. Е, не съвсем. Англичаните са променили дизайна, с добавянето на познатата ни радиаторна решетка и отвори в предният капак. Другата разлика в между двата автомобила се забелязва в интериора. Вътрешността на Cygnet е покрита с ръчно сшита кожа от майсторите в Англия.

От компанията твърдят, че причината за създаването на автомобила е желанието на съществуващите им клиенти да притежават возило за градски условия, което да има същият стил, като другите модели на марката. По-правдоподобно обяснение е желанието за намаляне средното количество вредни емисии отделяни от моделите на марката, което ще доведе до данъчни облекчения.

Каквато и да е причината, Cygnet е факт. Автомобила ще се предлага на първо време на съществуващите клиенти на марката. Цената е около 30 000 паунда.
Допълнителна информация: тук
Галерия със снимки: тук.