You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Renault Espace

08 октомври 2014

Renault Espace



Петото поколение на автомобила, превърнал се в еталон за сегмента си е вече факт. Рено Еспас залага на атрактивен дизайн и множество технологии, с които да направи пътуването приятно.




Външният вид на автомобила се различава от класическият за този тия автомобили. Лиинята под стъклата е разчупена и като цяло колата напомня на кросоувър.

Еспас е с размери 4.85/1.87/1.68м д/ш/в. Междуосието е 2.88м. Моделът се предлага с 5 или 7 седящи места. Обемът на багажното пространство е 660л.

Двигателите са 3 на брой, с обем от 1.6. Бензиновият е с мощност от 200к.с., а дизеловите разполагат с 130 или 160к.с. Скоростната кутия е 6-степенна механична или 6-степенна с два съединителя.

Технологиите, които Еспас предлага са доста за автомобил от този клас. Автомобилът разполага с 4 завиващи колела, различни режими на работа на двигателя, скоростната кутия, окачването и усилването на волана.

Приборното табло е изцяло дигитално и променя цвета на подсветката си заедно с декоративното осветление на интериора. Умно.