You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Bentley Flying Spur

20 февруари 2013

Bentley Flying Spur


Първото поколение на луксозният седан Flying Spur не намери много купувачи сред заможните у нас. Естествено не всеки може да си позволи луксозно Бентли. Ето че второто поколение на автомобила вече е факт.

Бентли Flying Spur може да се определени, като по-малкият брат на Мулзан. Не се подвеждайте по думата. Летящата шпора тежи 2,5 тона и е с дължина от 5295мм. Внушителните размери не биха позволили някой да не забележи колата и да не усети нейното присъствие.
Задвижването е поверено на 6-литров W-образен, битурбо двигател с мощност от 616к.с./800Нм. Двигателната сила се предава към 4-те колела посредством автоматична трансмисия с 8 предавки. Мощността на колата е достатъчна за постигане на максимална скорост от 322км/ч.
Естествено Flying Spur не е спортен автомобил, а лимузина. Почти 10 квадратни метра фурнир делят място с висококачествена кожа в интериора. В днешни времена приятното пътуване се свързва и с възможността за развлечение. Аудиосистемата е 8-канална и с мощност от 1100В. Като допълнителна опция към колата можете да поръчате пакет, който включва екрани за пътниците на задните седалки, Wi-Fi рутер и 64гб дисково пространство (нямам идея дали е ССД или ХДД).
За любоптните от Вас ще спомена, че разходът в градски условия е 22.4л/100км. Догодина очакваме към двигателната гама да се присъедини и 4-литровият В8, познат ни от модела Континентал.