You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Audi RS6 Avant

05 декември 2012

Audi RS6 Avant

Цветът е daytona gray matte.

Ауди РС6 е един от моделите автомобили, които олицетворяват категорията “вълк в овча кожа”. Много мощ и изключителни характеристики в тяло на автомобил, което се свързва с товари. Предното поколение на модела бе екипирано с 5-литров, 10-цилиндров двигател. Актуалната версия губи 20% от тези показатели. Дали това ще накърни имиджа?

Краткият отговор е не. Новият 4-литров, битурбо V8 разполага с 560к.с. и 700Нм въртящ момент. Мощността е с 20к.с. по-ниска, но нютон метрите са 50 повече. Също така колата е “приблизително” 100к.г. по-лека. В крайна сметка ускорението до 100км/ч е с 0,5 секунди по-добро и се осъществява за 3,9. Максималната скорост по-принцип е 250км/ч, но като допълнителна екстра тя може да нарастне до 305км/ч с премахване на електронният ограничител.
Скоростната кутия е 8-степенна автоматична с възможност за смяна на предавките от волана, а задвижването е на 4-те колела, чрез системата quattro. Стандартно Ауди РС6 се предлага с въздушно окачване, но можете да поръчате колата и с конвенционално.
Интериорът се отличава със спортни седалки, черен фон на арматурните инструменти и емблемки РС6. Задните седалки стандартно са 2.
Ако карате разумно и благодарение на системата за деактивиране на цилиндри можете да постигнете среден разход на гориво от 9,8 литра на 100км. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар