You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Dacia Duster "No Limit"

27 май 2011

Dacia Duster "No Limit"


Състезателния Дъстър, който Ален Прост кара в състезание на заледено трасе не впечатли чак толкова много автомобилните ентусиасти по света.
Но благодарение на пилота Jean Philippe Dayraut "No Limit" версията на състезателната кола е факт. Той е човека, който е убедил компанията да осъществи идеята. Той е и човека, който ще се опита да детронира Nobuhiro Tajima и неговото Suzuki SX4 от най-високото стъпало на почетната стълбица.
Задвижвам от 850к.с. и тежащ 960кг. прототипа ще се състезава в популярното състезание Pikes Peak в щата Colorado САЩ. Френско-Румънската симбиоза е допълнена от Японска мощ в лицето на 3,8-литровия V6 двигател от Nissan GTR. Автомобила е създаден от компанията Tork Engineering, а по двигателя са работили от фирмата Sodemo.
Pikes Peak International Hill Climb ще се проведе на 26 Юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар