You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Класически майсторлък

20 май 2011

Класически майсторлък

В навечерието на тазгодишното издание на конкурса за красота Villa d'Este ще представим два от автомобилите, които ще дебютират на събитието.
Първият от тях е Aston Martin V12 Zagato. Базиран на V12 Vantage автомобила отдава почит към Aston Martin DB4GT Zagato. Класическият състезателен автомобил, олекотен от ателието Zagato, постига редица успехи по европейските и световни писти, завладявайки не само с възможностите си, но и с красота. V12 Zagato носи от елегантността на моделите Aston Martin, но на първо място се забелязва агресивността. Може би най-емоционалният и силен елемент в колата е задницата, при която комбинацията от остри черти и въздушни отвори изключително силно внушава респект. Със своите 510к.с. V12 Zagato ще дебютира на пистата Нюрбургринг на 28 май.

Вторият интересен автомобил, който ще представим е Ferrari Superamerica 45. Подобно на Superfast Aperta, Суперамерика 45 е уникално Ферари направено по поръчка. Господин Каликов (Kalikow) си прави подарък по случай 45 години от доставката на първото му Ферари. Автомобила е базиран на 599, но може да се похвали с уникален въртящ се покрив ала едно Рено дето го даваха по Пета Предавка и сега ме мързи да му търся модела. Та 45-ката е в специален син цвят Blu Antille, който е същия върху друго Ферари от колекцията на господина - 1961 400 Superamerica cabriolet. Да му е честита!


Няма коментари:

Публикуване на коментар