You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: 2011 Mercedes-Benz SLK

13 януари 2011

2011 Mercedes-Benz SLK


"Вземи СЛК-то и ела на Какао бийч" се пее в една популярна песен. Третото поколение на кабриолета вече е факт. Половинките на успешни и неуспешни предприемачи могат да посетят автосалоните след 17 Януари, за да направят поръчка.
Първото поколение на колата бе първото в света със сгъваем метален покрив. Сега от Мерцедес ни предлагат стъклен. Като допълнителна екстра можете да поръчате стъклен покрив, който с натискането на бутон се затъмнява, с което предпазва от парещото слънце или любопитните погледи.
Производителят се хвали с луксозния интериор, който е създал. Базовата версия на колата разполага с алуминиева централна конзола, а като екстра се предлага дървен фурнир. Също така можете да поръчате и променящо цвета си осветление за интериора.
Двигателната гама за момента се състои от три бензинови агрегата с мошности от 184, 204 и 306к.с. Най-малкият е с обем от 1,8 литра и изразходва 6,1 литра на 100км комбиниран пробег. Големият мотор е с обем 3,5л. и е новоразработен V6 с ъгъл между цилиндрите от 60 градуса и директно впръскване на горивото. С него колата се ускорява до 100км/ч за 5,6с.
AMG версията на модела се очаква да ползва атмносферен вариант на новият битурбо V8 от CL/S 63 AMG с мощност от около 420кс.
Цените започват от 39 000 евро.


Няма коментари:

Публикуване на коментар