You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Gemballa MIG-U1

14 февруари 2010

Gemballa MIG-U1


Gemballa MIG-U1 е поредният пример, че няма автомобил, който да не подлежи на модификация. Независимо от нивото на технологии вложено от производителя, винаги има място за подобрения и най-вече персонализация.
Немците от Gemballa са популярни с работата си върху Porsche, но изглежда искат да покажат, че могат повече. MIG-U1 е автомобил базиран на Ferrari Enzo с подобрения във всеки аспект : екстериор, интериор, задвижване.
Външният вид на стандартното F60 е променено с карбонов боди кит, който подобрява аеродинамиката. Новият преден спойлер добавя 35кг притискателна сила към предният мост. Аналогично задното крило добавя 85кг притискане. Новите аеродинамични елементи отстрани на автомобила подобряват охлаждането на спирачките.
Промените в задвижването се състоят в препрограмирано ECU и модифицирана ауспухова система. В резултат на което мощността на колата достига 700к.с.
Интериорът на MIG-U1 се отличава с добавен комфорт в сравнение със стандартното Enzo. Водачът на колата може да се наслади на изобилие от кожа и алкантара, както и на 950-ватова мултимедийна система.
Естествено всичките тези подобрения не са за всеки. Gemballa ще произведе само 25 екземпляра от MIG-U1
Снимки : тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар