You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Lamborghini Aventador Roadster

12 ноември 2012

Lamborghini Aventador Roadster

Aventador Roadster

Като че ли бе вчера, когато Ламборгини Авентадор се появи на бял свят. За повече от година на пазара се появиха дори тунинг варианти на колата (тук, тук). Време е за освежаване. Не отдавна от фирмата оповестиха, че 12-цилиндровите бикове ще получат система за изключване на цилиндри, когато не е необходима пълна мощност и старт-стоп система. Всичко в името на икономия на гориво. Ламборгини Авентадор роудстър може да се похвали с тези две придобивки и още нещо.

Естествено, както подобава на името, бикът е снабден със сваляем покрив. Двете карбонови плоскости на тавана се отделят и влизат в багажника. По този начин водача и пътника до него могат да се насладят на слънцето и звука на 12-цилиндровия атмносферен двигател. Както подобава на традицията, дизайнът на капака на двигателя е променен. Друга новост са новите алуминиеви джанти, които са с 10кг. по-леки от тези, които се предлагат за закрития модел.

Снимки: тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар