You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: BMW M Performance

26 януари 2012

BMW M Performance

N или S е кода?

Накратко M Performance ще са БМВ-тата, които не са М, но разполагат с тяхната динамика. Разликата е най-вече в двигателите. При M Peroformance те ще са една идея по-конвенционални.
Първите три автомобила, които можете да поръчате под новата марка са 5-а серия, Х5 и Х6. И трите са с обозначение *50d M. Под предният капак и на трите модела се крие 3-литров, 6-цилиндров дизелов агрегат с 3 турбокомпресора. Мощността е 380к.с./740Нм при максимална скорост на въртене от 5400об/мин. От трите автомобила най-бързо до 100км/ч ускорява 5-цата - за 4,7 секунди.
Освен преработени двигатели M Performance моделите ще разполагат и с динамиката на по-големите си М братя. За постигане на удоволствие от шофирането шаситата на автомобилите са преработени. Става въпрос за подобрения в окачването, закрепването на купето и двигателя и др.
Идеята зад M Performance е колите с това обозначение да доставят динамика подобна на тази от М, но без компромиси откъм страна на комфорт и ежедневна пригодност. Накратко M Performance е омекотеното М.