You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: BMW M3 Pick up

05 април 2011

BMW M3 Pick up


Миналият сезон на Формула 1 мина без участие на баварският отбор. По една или друга причина от БМВ решиха да се оттеглят от най-технологичната надпревара. Като компенсация марката се завръща в DTM.
С една част от спестените пари фирмата засили рекламната си дейност, а изглежда малко е останало за нов товарен автомобил за момчетата от дивизия М.
Сръчните работници са взели едно М3 кабрио и са си направили пикап. С орязването на ламарините колата е олекнала с 50кг., а с премахването на тарга покрива се спестяват още 20. Мощността е непроменена - 420к.с., идващи от 4-литровия V-8. Новата товарна количка на отдела може да се похвали с товароносимост от 450кг. Да им е честита!
Снимки: тук
Това всъщност не е първият пикап, носещ Моторспорт емблемата. Някои от останалите проекти на М дивизия можете да разгледате тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар