You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: За конете с капаци и защо в икономиката няма безплатен обяд

04 март 2019

За конете с капаци и защо в икономиката няма безплатен обяд

Преди време от Волво обявиха, че компанията ще поеме отговорност за всеки инцидент с неин автономен автомобил. Прекрасно. Фирмата, която се слави с имиджа изграден на думичката безопасност прави още една крачка напред в развитието си.
Днес от компанията обявиха, че всички нейни автомобили ще са ограничени до 180 км/ч, считано от 2020-а година. Още повече от фирмата се питат дали не са задължени да поставят ограничителни технологии, които да предотвратяват ползване на автомобил от подпийнал или изморен водач.
Ето защо в икономиката няма безплатен обяд – за да получите гаранция от производителя за безопасността на един автомобил трябва да се откажете да го ползвате в някои случаи.
Следващият път, когато останете до късно на работа и стане време да се прибирате капнал от умора, направо си викайте такси. Вашето Волво няма да запали. Застраховките са по-скъпи от Вашите нужди за придвижване.
Не случайно от Лойдс Лондон съвсем наскоро премахнаха последиците от 5Г мобилните мрежи от покритието на своите застраховки. В противен случай ще им излезе солено.
Моля подкрепете страницата, използвайки бутонът “Donate”. Всеки жест е високо ценен.