You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: BMW X6 (F16)

06 юни 2014

BMW X6 (F16)



Второто поколение на автомобила, който създаде сегмента всъдеход-купе ще се появи на пазара през Зимата на тази година. До тогава от Мерцедес-Бенц ще представят своя представител в сегмента. Така че не бързайте. X6 е базиран на X5 и това означава, че като двигатели те са еднакви. Скоростната кутия и при двата модела е 8-степенна, автоматична.





С размери от 4909/1989/1702 д/ш/в, второто поколение на X6 е пораснало спрямо предишното с 32мм на дължина, 6мм на ширина и 33мм на височина. Последното би се харесало на пътниците на задните седалки. За щастие повишената височина на колата е смекчена от агресивната линия на задния калник, която придава снижен вид на колата.

Имайки в предвид сполучливият дизайн на X5, X6 вероятно ще се превърне в хит на пазара. Външният и вътрешният вид на колата могат да бъдат персонализирани с пакети насочени към спортен или елегантен стил. Дори е възможна и комбинация между двете. Интериорът на вашето БМВ Х6 може да бъде едновременно и двете.

Стандартното оборудване на колата включва лостчета за смяна на предавките от волана, двузонов климатроник, базова информационна система и такава за безопасност. От там нататък можете да надграждате с едно, две и дори три нива на функционалност. Ако след упражнението Ви е останало ресто можете да се поглезите с индивидуални (BMW Individual) елементи по интериора и екстериора на колата.