You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Opel Adam

11 юли 2012

Opel Adam

Адам е малкото име на създателя
на индустриалната империя Опел.
Опелът на Адам е по-скоро за Ева, но ще се хареса и на метросексуални фризьори. Малкият автомобил е подходящ най-вече за градски условия и е достатъчно моден, за да привлече внимание.
Адам е с размери 3,7 (дължина) х1,72 (ширина) м. След премиерата си на автосалона в Париж тази есен, автомобилът ще се предлага с три бензинови двигателя 70, 87 и 100к.с. В последствие към тях ще се присъедини и четвърти, който ще е с турбонагнетяване. Предавателната кутия е 5-степенна механична. След дебютът на 4-тия двигател ще се предлага и 6-степенна механична.
Технологии и възможности за персонализация са ключовите думи при Адам. Колата разполага със старт/стоп система, система за паркиране, която контролира волана, система за следене на мъртвата точка и множество възможности за свръзка с мобилни устройства.
Освен различни цветове за купето клиентите могат да избират между 3 различни цвята за тавана на колата, както и различни варианти за тапицерията му от страна на купето. Джантите са с размери от 15 до 18 цола. Множеството различни комбинации между тези елементи правят всеки Адам уникален.
Преки конкуренти на колата са Фиат 500, Ситроен ДС3, Мини и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар