You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Aston Martin Vanquish

20 юни 2012

Aston Martin Vanquish

AM 310 Vanquish
Не се наложи да чакаме дълго за новия Астън Мартин. Малко след обявяването на края на производството на DBS имаме информация за неговия заместник - Vanquish.
Ванкуиш е еволюция на предишния модел (DBS). Автомобилът е подобрена версия на познатия ни гранд турър. 6-литровият амносферен двигател е с променени цилиндрови глави и всмукател. Мощността му вече е 573к.с./620Нм и се предава през 6-степенна автоматична скоростна кутия на задните колела. Ускорението от 0 до 100км/ч се извършва за 4,1 секунди.
Външният вид напомня за модела one 77 със задните си светлини и се отличава с употребата на карбон. Предният капак и тавана са от карбон. Като допълнителна екстра можете да поръчате сплитъра, страничните прагове, задният дифузьор и страничните огледала да са без боя - само лакиран карбон.
Гранд турър характеристиките на модела са подобрени и в купето. То е по-просторно и предлага повече обем за поставяне на малки предмети. Багажникът на Ванкуиш също е порастнал и има 368 литра обем.
Доставките на Астън Мартин Ванкуиш ще започнат към края на годината. Цената в Англия е 190 000 паунда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар