You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: SchwabenFolia WIesmann Black Bat

13 ноември 2011

SchwabenFolia WIesmann Black Bat

Църен прилеп
Ретро дизайна на автомобилите Wiesmann може би не е по вкуса на всеки. За сметка на това двигателите BMW, разположени в леките шасита създават динамика, която ще усили адреналина и на най-претенциозните. Моделът MF5 използва 5-литровия 10-цилиндров мотор от предходното поколение M5 и тежи близо 1400кг. Това е достатъчно за ускорение от 0 до 100км/ч за 3,5 секунди.
Екземпляр номер девет от лимитираните 30 роудстъра е попаднал при фирмата SchwabenFolia. Въпросните шваби се занимават с облепване на автомобили с фолио. Оригинално сивият автомобил вече е с цвят черен мат. Тунинг фирмата се е постарала да не остави и помен за предишния цвят на колата. Облепени са праговете на вратите, вътрешността на багажника и дори двигателния отсег. Към козметичните промени добавяме и джантите BBS F1 с размер 20 цола, които също са облепени с фолио.
Не на последно място трябва да споменем, че въпросният автомобил е с модифицирани всмукателни колектори, нова ауспухова система и препрограмиран управляващ софтуеър, които повишават мощността на 600к.с. Тези промени са дело на фирмата Daehler.
Снимки: тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар