You can specify the following variables: width // int (size in pixels) height // int (size in pixels) theme // string: ("light" or "dark" or "white") pub-name // string (max length: 16 chars) pub-id // string (use your pub id; example: ca-pub-1234567890) ALX's auto news: Morgan 3 wheeler

25 февруари 2011

Morgan 3 wheeler


Тези от вас, които следят страницата редовно сигурно са прочели статията за 100-годишнината на английския производител Morgan. В началото на своето съществуване фирмата е създавала триколки, с които се е прочула.
Сега познатата конструкция е призвана да се справи с изискванията за екологичност пред автомобилните компании. Реинкарнацията на някога популярното возило изглежда досущ като оригинала. Дизайна на новата машина е в ретро стил и напомня за ранните самолети с големите им радиални двигатели. Триколката използва V-2 двигател на фирмата S&S, който е снабден с инжекциона система и развива мощност от 115к.с. Скоростната кутия е 5-степенна и идва от Мазда. Все още техническите показатели не са строго определени, но се очаква колата/мотора да тежи около 500кг. Едно нещо е сигурно - цената. 3 wheeler ще направи дупка с размер от 25 000 паунда в банковата ви сметка.
Снимки и видео: тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар